1ο Developer Technology Live Meeting Windows 7 for Developers

Την Παρασκευή, παρουσιάζω στο πρώτο φετινό Live Meeting για Developers της Microsoft Hellas, σχετικά με τις δυνατότητες που έχουν τα Windows 7 για προγραμματιστές. Είστε ευπρόσδεκτοι να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε. Παραθέτω την πρόσκληση

Σας καλούμε στο 1ο από μία σειρά Live Meetings, όπου θα σας παρουσιάσουμε συνοπτικά τις περισσότερες από τις δημοφιλείς νέες τεχνολογίες μας, με την βοήθεια εξειδικευμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματιών Most Valuable Professionals (MVPs), οι οποίοι με την εμπειρία που διαθέτουν στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά, είναι σε θέση να σας γνωστοποιήσουν τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και να πραγματοποιήσουν μία μικρή τεχνολογική επίδειξη της τεχνολογίας που παρουσιάζεται.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, θα έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε ερωτήματα πάνω στις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας υπολογίζεται στην 1 ώρα, θα διεξαχθεί on-line στην Ελληνική γλώσσα και θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από το γραφείο σας ή από οποιαδήποτε προσωπικό υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Το περιεχόμενο του πρώτου Live Meeting αφορά την τεχνολογία Windows 7 for Developers και θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου στις 15.30

 

Windows 7 for Developers
Μία εισαγωγή στις καινούριες τεχνολογίες που έρχονται με τα Windows 7…(όπως MultiTouch, Sensor and location platform, VHD Mounting, ΙΕ8, Federated Search, Windows XP mode) …και πως μπορούν να τις εκμεταλλευτούν οι προγραμματιστές για να εμπλουτίσουν τις εφαρμογές τους.
Μέρα: 6/11/2009
Ώρα: 15.30- 16.30
Εγγραφή: Πατήστε εδώ

Η εγγραφή σας για την παρακολούθηση των Developer Technology Live Meetings είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας.  Πληροφορίες για την διαδικασία παρακολούθησης του Live Meeting καθώς και τις απαιτήσεις σε υλικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό θα σας αποσταλούν μετά την εγγραφή σας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s