Δύο Live Meetings αυτή την εβδομάδα από το StudentGuru!

Η κοινότητα του StudentGuru επανέρχεται δυναμικά με δύο online events αυτή την εβδομάδα, ένα για το διαγωνισμό Imagine Cup IT Challenge (στον οποίο μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα μετά τη λήξη του online event, πρόκειται για ένα απλό κουίζ) και ένα για Web Development!

Ακολουθούν οι περιγραφές των δύο events.

6ο Live Meeting StudentGuru event – IT Challenge support – Τετάρτη 16/12/09 22:00  

Ήρθε η ώρα για ακόμα ένα Live Meeting, το 6ο για φέτος! Όμως δεν είναι ένα απλό live meeting. Θα έχετε έναν ακόμα καλό λόγο να διαγωνιστείτε στο IT challenge του Imagine Cup 2010!

Πληροφορίες για το Imagine Cup 2010 και τον IT διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο www.studentguru.gr και στο www.imaginecup.com. Το επόμενο quiz του IT challenge το οποίο πρέπει να απαντήσει ο διαγωνιζόμενος για να περάσει στο 2ο round του IT challenge πραγματοποιείται online την ερχόμενη Τετάρτη 16/12. To quiz υποδιαιρείται σε 8 quiz, που διαρκούν 1 ώρα και πραγματοποιούνται σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Αρκεί βέβαια να περάσετε μόνο ένα. Το τελευταίο quiz θα πραγματοποιηθεί στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Για την υποστήριξη των διαγωνιζόμενων, θα πραγματοποιήσουμε το Live Meeting την Τετάρτη στις 10 μ.μ. (ακριβώς! διότι το quiz δεν θα αλλάξει ώρα). Ο Ηρακλής Ψαρουδάκης (a.k.a. kingherc) και ο Αλέξανδρος Σιγαράς (a.k.a. mazohack) θα σας παρουσιάσουν ένα ενημερωτικό event το οποίο θα σας βοηθήσει να διαγωνιστείτε στο τελευταίο quiz που θα γίνει στις 11 μ.μ. (online από το site του http://www.imaginecup.com). Για να διαγωνιστείτε θα πρέπει να έχετε εγγραφεί στο site του Imagine Cup και να έχετε δηλώσει συμμετοχή στο IT challenge, οπότε απαραίτητο είναι να το κάνατε πριν το quiz. Το live meeting θα κρατηθεί ανοιχτό και κατά τη διάρκεια του τελευταίου quiz για τυχόν απορίες και support!

Στo Live Meeting θα παρουσιαστούν επιφανειακά, διάφορες τεχνολογίες (κυρίως της Microsoft) που υποστηρίζουν το IT infrastructure ενός οποιουδήποτε οργανισμού. Θα επικεντρωθούμε σε τεχνολογίες που ερωτώνται κατά τη διάρκεια του quiz. Τέτοιες είναι για παράδειγμα: Windows, Windows Server, Exchange Server, Sharepoint κ.α. όπου και θα δώσουμε και μερικά tips για το quiz.

Προσοχή: Θα είναι δυνατόν να συνδεθείτε στο meeting μόνο ένα τέταρτο της ώρας πριν, και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Συμπληρώνετε όνομα, email και πανεπιστήμιο και ξεκινάει η παρουσίαση. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να την σημειώσετε πατώντας το κουμπί Q&A του Live Meeting.

Για να συνδεθείτε στο event μπορείτε να πατήσετε στο ακόλουθο link: 
https://www112.livemeeting.com/cc/_XML/microsoft/join?id=9P4TSN&role=attend

Δείτε στο http://www.studentguru.gr/forums/t/4674.aspx για οδηγίες χρήσης του προγράμματος και της υπηρεσίας Live Meeting Για να γλυτώσετε χρόνο, πριν την παρουσίαση, ελέγξτε ότι έχετε το απαραίτητο λογισμικό για να δείτε το Live meeting, εδώ: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=90703.

 
—————————————————————————————————————–

7ο Live Meeting SG Event – [Web Development Series] My first ASP.NET Steps  

To 7o Live Meeting είναι γεγονός! Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων σε αυτό το event θα δούμε πως μπορούμε να ξεκινήσουμε την κατασκευή δυναμικών σελίδων με τη χρήση της τεχνολογίας ASP.NET. Το συγκεκριμένο online event είναι το 1ο από μια σειρά που αφορούν την ASP.NET και αν σας ενδιαφέρει το Web Development σίγουρα δεν πρέπει να το χάσετε!

Το event θα έχει διάρκεια μισή ώρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει χρόνος για απορίες.

Χρόνος διεξαγωγής : Πέμπτη 17/12/2009, Ώρα : 22:00

Προσοχή:
Θα είναι δυνατόν να συνδεθείτε στο meeting μόνο ένα τέταρτο της ώρας πριν, και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Συμπληρώνετε όνομα, email και πανεπιστήμιο και ξεκινάει η παρουσίαση. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να την σημειώσετε πατώντας το κουμπί Q&A του Live Meeting.

Για να συνδεθείτε στο event μπορείτε να πατήσετε στο ακόλουθο link: 
https://www112.livemeeting.com/cc/_XML/microsoft/join?id=MNQ6MJ&role=attend

Δείτε στο http://www.studentguru.gr/forums/t/4674.aspx για οδηγίες χρήσης του προγράμματος και της υπηρεσίας Live Meeting Για να γλυτώσετε χρόνο, πριν την παρουσίαση, ελέγξτε ότι έχετε το απαραίτητο λογισμικό για να δείτε το Live meeting, εδώ: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=90703.
 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s