Πρώτη παρουσίαση των Windows 7! Be there!

Σε λίγες μέρες πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής­­­­­ ένα από τα μεγαλύτερα events του 2009.

Συγκεκριμένα, αυτή την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. μέχρι και τις 5 μ.μ. πραγματοποιείται η πρώτη επίσημη παρουσίαση των Windows 7, Windows Phone, Windows Server 2008 R2 και Microsoft Exchange Server 2010.

Περισσότερες από 25 παρουσιάσεις, ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες καθώς και ότι νεότερο περιλαμβάνεται στην τελευταία σειρά των προιόντων της Micosoft, ευκαιρίες για networking και πολλές εκπλήξεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε click εδώ και επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα tracks. Προτείνουμε το Developer Track, μιας και εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να αναπτύξετε εφαρμογές που να χρησιμοποιούν τα νέα features των Windows 7, όπως MultiTouch, Sensor and Location platform, Jumplists, Libraries κ.α. Θα μάθετε επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες των Windows Server 2008 R2 και IIS 7.5 Web Server για προγραμματιστές αλλά και πως να αναπτύξετε εφαρμογές για κινητά με τα ολοκαίνουρια Windows Mobile 6.5!

Για να εγγραφείτε στην κεντρική παρουσίαση και στο Developer Track:
1. Μεταβείτε στη σελίδα της εκδήλωσης
2. Κάντε κλικ στο «Ηλεκτρονική Εγγραφή» και
3. όταν εμφανιστεί η σελίδα δήλωσης track, κάντε scroll μέχρι το τέλος της σελίδας (εκεί όπου βρίσκεται το Developer Track), click στο checkbox και «Επιβεβαίωση». Μόλις εξασφαλίσατε τη θέση σας!

Όλη η ομάδα του StudentGuru θα βρίσκεται εκεί και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s