Έκθεση Web World Expo 2009 – Παρουσίαση για Internet Explorer 8 και Expression Studio 3, και το πρόγραμμα WebSiteSpark

Σήμερα, στα πλαίσια της παρουσίας μας στην έκθεση Web World Expo 2009, είχα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω μια παρουσίαση για Internet Explorer 8 και Expression Studio 3, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Παραθέτω μερικά links σχετικά με το περιεχόμενο της παρουσίασης

Αξίζει να αναφέρω και το πρόγραμμα WebSiteSpark το οποίο έγινε επίσημα launch στην Ελλάδα σήμερα στην έκθεση, και το οποίο απευθύνεται σε Επαγγελματίες που αναπτύσσουν WEB εφαρμογές και ιστοσελίδες. Το πρόγραμμα WebsiteSpark παρέχει λογισμικό, υποστήριξη και πολύ σύντομα το marketplace (διαδικτυακή τοποθεσία ανάδειξης των websites των συμμετεχόντων) με στόχο την υποστήριξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο χώρο γύρο από το Web.

Ακόμη, στην έκθεση έγινε επίδειξη της τελικής έκδοσης (RTM) του Web Platform Installer 2.0 οποίο παρέχει ένα πολύ εύκολο τρόπο χρήσης εξελιγμένων χαρακτηριστικών που διευκολύνουν στην ταχύτερη διάθεση υπηρεσιών και εφαρμογών στο WEB. Το Web PI 2.0 προσφέρει πλέον χαρακτηριστικά όπως το IIS SEO Toolkit και το Windows Web Application Gallery το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 20 ASP.NET και PHP (π.χ. Sugar CRM, Drupal, DotNetNuke, Gallery κ.α) γνωστές εφαρμογές.

Get the Microsoft Web Platform

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s