Δωρεάν e-learning μαθήματα από τη Microsoft για τα μέλη του zuni.gr

Ο φοιτητικός πολυχώρος ZUNI.GR σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε μαθήματα e-learning της Microsoft σε όλους τους φοιτητές. Τα μαθήματα είναι τα εξής:

  • Collection 2543: Core Web Client Programming with Microsoft Visual Studio 2005
  • Collection 2778: Writing Queries Using Microsoft SQL Server 2005 Transact-SQL
  • Course 2274: Managing a Microsoft Windows Server 2003 Environment
  • Collection 5160: Core Development with the Microsoft .NET Framework 2.0 Foundation
  • Collection 5347: Installing and Configuring Windows Vista

Και αποτελούν μέρος των επίσημων μαθημάτων της Microsoft για τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις της. Για περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα και τις πιστοποιήσεις, μπορείτε να δείτε εδώ. Η παροχή κωδικών πρόσβασης στα μαθήματα γίνεται με την εγγραφή του χρήστη στο διαγωνισμό Imagine Cup, μέσα από το ZUNI.GR. Το οποιοδήποτε μέλος του ZUNI.GR μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα μαθήματα μέσω της σελίδας http://www.zuni.gr/microsoft-imaginecup.php

Το Imagine Cup είναι ο μεγαλύτερος διεθνής φοιτητικός τεχνολογικός διαγωνισμός που έχει σαν σκοπό την ευαισθητοποίηση των φοιτητών πάνω σε ένα επίκαιρο θέμα. Το φετινό θέμα: «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία βοηθάει να λυθούν κάποια από τα δυσκολότερα σύγχρονα προβλήματα» προτρέπει τους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των «Στόχων της Χιλιετίας» όπως αυτοί έχουν ορισθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Μπορείτε να δείτε τους «Στόχους της Χιλιετίας» στη διεύθυνση http://www.un.org/millenniumgoals. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2002, ενώ πάνω από 210.000 φοιτητές από 100 χώρες έλαβαν μέρος στο Imagine Cup 2008. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και μαθητές Λυκείου άνω των 16 ετών. Ακόμη, ο κάθε εγγεγραμμένος στο Imagine Cup έχει δωρεάν πρόσβαση σε e-learning resources από το Microsoft Learning, μέσα από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το site του διαγωνισμού: www.imaginecup.com

 

imageΤο ZUNI.GR, αποτελεί το μεγαλύτερο και αρτιότερο online κοινωνικό δίκτυο των Ελλήνων φοιτητών και αποφοίτων, που εξελίσσεται στο απολύτως απαραίτητο σημείο εκκίνησης και συνάντησης στο web για όλους τους φοιτητές και νέους της χώρας. Ξεκίνησε  την λειτουργία του το Σεπτέμβριο 2007 και είχε τεράστια ανταπόκριση, αφού τα μέλη του έχουν ήδη ξεπεράσει τα 50.000.
Είναι ένας χώρος συνάντησης νέων ανθρώπων, παλιών φίλων και συμφοιτητών, χώρος δημιουργίας νέων γνωριμιών, χώρος συζητήσεων, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, χώρος επαγγελματικών, προσωπικών και κοινωνικών αναζητήσεων, που χρησιμοποιεί τους πιο εξελιγμένους κώδικες επικοινωνίας, σε ένα περιβάλλον φιλικό και απλό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s